skip to Main Content

VI HAR FRAMGÅNGAR!

Vi erbjuder utbildningar för dig som vill skapa bästa förutsättningar för att bli ishockeyspelare, för dig som vill har ett stadigt ishockeyfundament att stå på, för dig som vill avancera till nya nivåer i lite högre takt.

Hos oss på SWETEC Hockey får du ta del av många års erfarenhet och framgångsrik spelarutveckling. Vi jobbar systematiskt och målmedvetet med att utbilda ishockeyspelare som vill nå internationell toppklass.

"Lagom är SÄMST, vi på SWETEC är inte lagom utan unika"

HOCKEYSKILLS

Skating är inte byggd för människans rörelse i vår anatomi. Rörelse schemat bygger på kroppens position, vinkeln i höft, knä samt vinkeln mellan skidskoskenans inneskär och isen. Överkroppens rörelse påverkar balansen, skapa kraft fram/bak och sida. Finns studier bl.a på push-off effekten. (Renaud et al, 2017).

Skills (klubba/puck), Att kunna hantera skridskoåkningen med klubbtekniken samt spelförståelse är en mycket viktig egenskap. Vi jobbar med energi snåla, snabba rörelser samt ge dig självförtroende med pucken så du blir unik.

hockeyfys

Att bli en bra hockeyspelare kräver god fysisk status som vi kallar Hockey atletism. Att bygga upp spelaren som en atlet skapar en förutsättning för att kunna prestera och utveckla dina hockeyskills. Vill du blir bäst? Då måste FYSIKEN vara bäst.

Boka onlineträning

Personlig coaching via app. Vi erbjuder evidensbaserade övningar, där den kopplade fysiska rörelsekedjan kommer att fungera som en naturlig övergång från off-is-träningen till din prestation på isen.