Skip to content

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

BE THE BEST!

– Swetec Historia
Ett svenskt baserat ishockey utvecklingsföretag sedan 2001, vi utvecklar framtidens ”hockeystars”. Under våra 23:e år har vi arbetat i mer än 9 länder, utvecklat mer än 2500 spelare per/år från 16 olika nationer och verkat i 11 klubbar i Norden.

– Swetec Vision
Vårt uppdrag är att hjälpa spelare att nå sin bästa nivå samt hjälpa lag/tränare att utveckla ishockeyspelare och människan. Vi bygger vår vision på innovativa verktyg och evidensbaserad fakta samt att vi sätter en ny standard på metodik och inlärning så rätt moment i rätt ordning så ”nycklarna” passar in för framtidens ishockeyspelare.

– Swetec TEAMET
Teamet på 5 instruktörer kan konceptet, det gör att vi är unika för alla följer konceptet. Man är handplockad in i Swetec för sina erfarenhet och pedagogiska verktyg.

Vi är inte lagom, utan bäst!
Hoppas att vi få träffa dig på nästa camp!

Your future starts here!

Telefon

+46 (0) 705 – 23 55 64

Adress

Estrids väg 7B,
291 65 Kristianstad

Telefontid

Mån-Tors 12.00 – 15.00

_DSC1922-Enhanced-NR1

CEO SWETEC

DAG ” Dagge” Wenström är ett namn i världen med mer än 25 års erfarenhet av coachning, träning och utveckling. Välutbildad inom medicin och biomekanik samt är ”pappa” till konceptet och Dagge Skating. Verkat i många länder och bott i Danmark, Tyskland samt Schweiz.  Han är även tävlings athlete inom Crossfit.

Tel: +46 (0) 705 – 235564
Email: dagge@swetechockey.com

Swetec hockey

BOKA DIN CAMP NU!

Välj mellan olika camper som passar dig bäst?