skip to Main Content

Träna HOCKEY FUNKTION!

Prestera på isen kräver HOCKEY FUNKTION innebär att man bygger från grunden till specifik träning, med anpassade övningar för ishockey. Hockeyspelare är inte löpare eller styrkelyftare utan exceptionella atlet med fokus på uthållighet, power och flexibilitet.

Det är hög tid att använda det vi idag vet om kroppens funktion och kapacitet för att på bästa sätt förbereda våra spelare för denna exceptionellt krävande idrotten. Vi tar dom fysiska lagar till nya nivåer med gravitation, massa och rörelse till vad som händer när dessa krafter möter isen. Med en kedja av rörelseanalys, anpassade övningar för utveckling och ålder skapar vi den bästa plattformen för individen utveckling av framtida belastningar. Med en hockeyplattform och en strategier för att kunna får ut maximal prestation på isen med minimal skaderisk.

KONCEPT – HOCKEY FUNKTION PYRAMID

Bygger på att lägga en strategier på årsbasis planeringen samt ålders anpassad träningen i olika träningsperioder. Rörlighet skapar rörlighet det måste man tänka på och hur den påverkar på kort och lång sikt. Detta är vårt koncept.

Vill du träna med eget fysprogram?

Vi kan erbjuda PTH – Online där vi gör ett fysprogram i månaden för att du skall utvecklas efter bra principer. Klicka i menyn och läs mer.

 

Välkomna till RIKTIG TRÄNING, RIKTIG COACHNING och RIKTIGA RESULTAT!

HOCKEY PERFORMANCE 2018

Är du senior/junior och vill träna bäst!

Vill Du har egen PT och tränar i en mindre grupp som puschar varandra. Kravet är att Du satsa på framgång. Många av dagens Elit och NHL spelare gör likadant med mina kollegor.

PRISLISTA
595 kr per/mån- 2 pass/veckan
995 kr per/mån- 3 pass/veckan

I priset ingår:
– Högkvalitivt träning
– Rörelseanalys (Kroppsmönster)
– Tester (Swetec Fysprofil)
– En goodie bag (Kläder/överraskningar)

Kontakta Dagge via mail:
dagge@swetechockey.com

Back To Top