Träna HOCKEY FUNKTION!

3D HOCKEY FUNKTION innebär att man bygger från grunden till specifik träning, med anpassade övningar för ishockey. Hockeyspelare är inte löpare eller styrkelyftare utan exceptionella atlet med fokus på uthållighet, power och flexibilitet.

Det är hög tid att använda det vi idag vet om kroppens funktion och kapacitet för att på bästa sätt förbereda våra spelare för denna exceptionellt krävande idrotten. Vi tar dom fysiska lagar till nya nivåer med gravitation, massa och rörelse till vad som händer när dessa krafter möter isen. Med en kedja av rörelseanalys, anpassade övningar för utveckling och ålder skapar vi den bästa plattformen för individen utveckling av framtida belastningar. Med en hockeyplattform och en strategier för att kunna får ut maximal prestation på isen med minimal skaderisk.

SWETEC Functional Gym är en unik anläggning, designat för hockey, individer eller större grupper för optimalt resultat. Vårt team med coacher innehar en unik kunskap och erfarenhet som ni har svårt att få i era lag eller ”vanlig” gymträning eller fystränare.

 

KONCEPT – HOCKEY FUNKTION PYRAMID

Bygger på att lägga en strategier på årsbasis planeringen samt ålders anpassad träningen i olika träningsperioder. Rörlighet skapar rörlighet det måste man tänka på och hur den påverkar på kort och lång sikt. Detta är vårt koncept.

BEHANDLING OCH REHAB TRÄNING

Vid skada undersöks och bedöms Du av vår terapeut för att hitta rätt behandlings strategier och starta en läkningsprocessen. Efter det akuta stadiet, då eventuell blödning och svullnad läkt, startar din anpassade träning / rehabilitering. Efter skada behöver träningen oftast anpassas. Du får hjälp av vår terapeut att sätta ihop ett individuellt anpassat träningsprogram som du kan träna hemma, i vårt gym eller i den tränings lokal som passar dig och till slut nå full belastning.

Målet är att du så snabbt som möjligt ska kunna återgå till din tidigare aktivitetsnivå eller idrott.

Välkomna till RIKTIG TRÄNING, RIKTIG COACHNING och RIKTIGA RESULTAT!

3PTHOCKEY PERFORMANCE 2017

Är du senior/junior och vill ha bästa sommaren?!

Vi tränar i en mindre grupp på på max 10 spelare som och puscha varandra. Kravet är att Du skall spela från div. 1 och uppåt på seniornivå och junior från elit till superelit. Många av dagens elit och NHL spelare gör likadant med mina kollegor.

Nu är det dax att DU tar din karriär till en ny NIVÅ!

PRISLISTA – Sommar
Juniorspelare (max 8 platser)
595 kr per/mån- 2 pass/veckan
995 kr per/mån- 3 pass/veckan
Seniorspelare (max 8 platser)
Offert, maila dagge@swetechockey.com

I priset ingår:
– Högkvalitivt träning (2-5 pass/veckan)
– Rörelseanalys (Kontroll av kroppens mönster)
– Tester (Swetec Fysprofil, början och slutet)
– En goodie bag (Kläder/överraskningar)

Kontakta Dagge via mail.
dagge@swetechockey.com