skip to Main Content
IMG_9628

Swetec är ingen klubbträning eller ”vanlig” camp!

Vi är övertygade om att KVALITET slår KVANTITET i utbildning. Upprepning är en nyckelkomponent i utvecklingsprocessen, men rätt teknik är lika viktig. Att följa kroppens sanningar och naturens lagar i inlärningen som gravitation, massa och underlagts krafter så blir det lättare med en effektivare biomekanik och skydda sig i spelet.

Camperna leds av SWETEC´s professionella instruktörer, vilka leds av visionen att korrekta instruktioner, rätt övningsval i inlärningen, rätt teknik och riktiga upprepningar ger optimal inlärning. Instruktörerna drivs av innovativa och kreativa metoder och deras pedagogiska förhållningssätt till spelaren är nyckeln till spelarens utveckling.

Efter campen kommer du hem med ökad inspiration och kunskaper som skall leda dig till bra prestationer. Tänk på att det finns inga genvägar, den som vill bli framgångsrik är också den som tränar bäst, sover ordentligt och äter bäst.

Alltid på Swetecs camper

Vår ambition är att varje spelare skall ha en upplevelse i utveckling där man inspirera att komma tillbaka till klubblaget med nya kunskaper för ta nästa steg. Vi ställer krav på att du som deltar på SWETEC allt kommer i tid, att du lyssnar och att du är fokuserad samt en bra kompis.

Intressant? Anmäl dig snarast om du vill vara säker på en plats.
Våra camper blir oftast fullbokade.

Hoppas att vi ses på nästa camp!
Välkommen!

Kommande camper

ANNONS:

ccm_logo_800
Back To Top