skip to Main Content

Vecka 28 kör vi vår 22:e sommarvecka med 2 camper under en vecka. Most ice in Europe

CAMP 1 – individuellt fokuserat ishockeyspecifikt skillsträning för 10–15 åriga ishockeyspelare.
CAMP 2 – förberedande camp för satsande junior/Senior till säsongen.

Kompletter din lagträning med individuell träning

Säsongscampar med 100% individuellt inriktad och fokus på att utveckla dina individuella skills och självförtroende. Camperna hålls året runt kan vara 1 – 3 dagar med avancerade kombimotoriska övningar och camperna har ett övergripande tema.

Söndag är 2 tim träningspass med mindre grupper med högkvalitativ utveckling av dina individuella skills.

SUNDAY SKILLS – Small Group, träna tekniker ur vårt program och en bra start på SWETEC eller 1 ON 1 träna efter ditt behov, du och coachen ingår IshockeyPT.

Vägledning och bollplank för att skapa vägen för din DRÖM. Att lägga fokus på din individuella utveckling kan avgöra om drömmen skall bli verklig eller inte.

Alla har chansen, om du går din egen väg är det bara upp till dig om du vill bli bäst.

Swetec Club Camp bygger på våra egna camper, vi flyttar konceptet ut till klubbarna. Schemat anpassas enligt klubbens egna behov där vi tillgodoser med vår kompetens och erfarenhet för att optimera klubbens campen.  Vårt fokus med camperna är skills färdigheter som skridskoåkning, klubbteknik och spelförståelse.

Vår hockeyfys är integrerad till ishockeyn och bygger på att utveckla individen att möte ishockeyn påverkan och prestations krav, vi skapa en HOCKEY ATLET.