skip to Main Content
LÄS OM VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE COVID-19  Vi kämpar på och fortsätter nu göra allt vi kan för att rätta oss till de nya restriktionerna för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna träna säkert och tryggt hos oss under dessa tider som råder. Vi har följande regler gäller dagläger från 1 januari 2021:
  • Avbokning två dygn innan avdrag 250 kr
  • Avbokning mindre 1 dygn, hela avgiften flyttas till annan camp.
  • Håll avstånd och sprita/tvätta händerna direkt vid ankomst och i omklädningsrummet
  • Omklädningsrummet skall vara max 6 i varje.
  • Vid symtom skall man avboka sig.
  • På isen lyssnar man på direktiven och endast individuella övningar.
  • Max antalet är 12 st på stor is på dagcamperna.
Vid frågor maila info@swetechockeey.com Ta hand om varandra! /Team SWETEC
The best of skating

Vårt skridskokoncept utnyttja principerna om anatomi och rörelse biomekanik i våra metoder samt naturkrafterna som underlag, centrifugal, gravitationskrafter. Vi anpassar och skräddarsyr utvecklingslösningar till enskilda hockeyspelare och grupper för att varje spelare skall nå sin bästa nivå. Vi är en av dom ledande företagen inom skridskoutbildning och all träning bygger på den evidensen som finns idag.

Skridskoåkning är inte bara övningar, utan en förståelse på reaktioner som påverkar effekten på isen.

SKATE BIOMECHANICS

Swetec Hockey Skating byggs på biomekanisk anatomi och på den forskningen som bedrivits inom skridskor biomekanik studier i bl.a McGill University. Vi utgår från den evidensen som finns i studierna och för över i vårt koncept med pedagogiska verktyg för att skapa den effektivaste skridskoekonomi och minska risker för överbelastningar av rörelserna. Sedan integrerar vi fysträningen i samma förutsättning. Detta gör oss unika

SKATEFIT

Fysträningen skall vara funktionellt efter skridskoåkningen rörelser mekanik är optimalt. Vårt koncept är beprövat och skapar optimal träning. Med 3D Hockey samt olika faserna i pyramidens gör att du blir SNABB – STARK – SKADEFRI. 

Rubrik

I 20 år har vi utbildat kommande elitspelare på vår sommarcamp. Vi har erfarenheten och kunskapen för att hjälpa dig ta nästa steg. Vi ses i Tyringe!

Rubrik

Text

Text

Rubrik

Text

Text

POWERED BY:

INFO@SWETECHOCKEY.COM
044 – 24 55 64