Skip to content

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

HELHETSKONCEPT MED FRAMGÅNG!

Konceptet bygger på evidens baserad fakta, kravbilden för ishockey, metodik och innovativ inlärning samt integrerar fysen med isen och gör detta unikt. Konceptet skapar även en spelare med goda motoriska rörelser, fysisk atletisk för framtid belastningar och med teknisk koordination för ishockeyspelare.

Vår vision är att hjälpa spelare att nå sin bästa nivå samt hjälpa lag/tränare att utveckla ishockeyspelare och människan. Vi bygger vår vision på innovativa verktyg och evidensbaserad fakta samt att vi sätter en ny standard på metodik och inlärning så rätt moment i rätt ordning så ”nycklarna” passar in för framtidens ishockeyspelare.

"Translate to ice hockey"

HOCKEYSKATING

Skating är inte byggd för människans rörelse i vår anatomi. Rörelse schemat bygger på kroppens position, vinkeln i höft, knä samt vinkeln mellan skidskoskenans inneskär och isen. Överkroppens rörelse påverkar balansen, skapa kraft fram/bak och sida. Finns studier bl.a på push-off effekten. (Renaud et al, 2017).

Skills (klubba/puck), Att kunna hantera skridskoåkningen med klubbtekniken samt spelförståelse är en mycket viktig egenskap. Vi jobbar med energi snåla, snabba rörelser samt ge dig självförtroende med pucken så du blir unik.

hockeyfys

Att bli en bra hockeyspelare kräver god fysisk status som vi kallar Hockey atletism. Att bygga upp spelaren som en atlet skapar en förutsättning för att kunna prestera och utveckla dina hockeyskills. Vill du blir bäst? Då måste FYSIKEN vara bäst.

Boka onlineträning

Personlig coaching via app. Vi erbjuder evidensbaserade övningar, där den kopplade fysiska rörelsekedjan kommer att fungera som en naturlig övergång från off-is-träningen till din prestation på isen.

Sagt om oss

Swetec hockey

BOKA DIN CAMP NU!

Välj mellan olika camper som passar dig bäst?