skip to Main Content

SWETEC HOCKEY SUMMER ACADEMY 2018
Nu har vi avslutat sista veckan av vår SUMMER ACADEMY, den har varit tuff och lärorik.

VECKA 28
Första veckan var det det inriktning på SKATING och IS & FYS, det var 55 st spelare från 1992 till 2009. Bra vecka med bra skating pass samt tuffa pass på kvällarna. Alla vet att vi har dom tuffaste träningarna i en tuff idrott, sedan bygger dom på olika syften och det gör våra instruktörer unika. Finns en tanke med ALLT.

Denna veckan tycker vi ledar blev mycket bra, första gången vi var så många och det var en bra sammansatt vecka som vi kommer att köra även 2019.

VECKA 29

Var en annan variant än vi gjort innan, den var inriktad helt på att utveckla individuella ”Skills”. Mindre antal spelare från 2009 – 2001 som skall få mycket feed-back samt mycket istid med våra bästa teknik instruktörer. Det tycker vi ledare blev en bra vecka och vi fick mer tid på varje spelare än vi är vana vid. Startade varje morgon med SKATE och video, sedan var det 2 pass Skating & Skills samt ett Skills pass, det blev 5 timmar is varje dag. På det ett teoripass om fystränings betydelse för utvecklingen, videogranskning samt slipning/skridsko genomgång.

Summerar denna veckan var det en toppen vecka, det märks också på mailen efter. Denna veckan kommer även tillbaka 2019. Tyvärr hade några spelare som haft knäproblem under säsongen och fick träna sparsamt vissa dagar. (se artikeln om knä på Dagges blogg)

Tack våra samarbete partner CCM Hockey och CLEAN DRINK!

Stort TACK alla deltagare under vecka 28-29, ni var grymma!👍 Lycka till med den säsongen som är framför er. Tack också till alla grymma ledare, ni är otroligt engagerade, kunniga och proffsiga i eran ledarskap. 👍 Vi planera 2019 och kommer göra den ännu bättre och proffsigare, så håll koll på hemsidan.

Vi Syns 2019