skip to Main Content

Swetec Sommar Academy 2017 ligger nu ute på hemsidan och bokning är öppen.sommaracademy2017

Första dygnet bokades halva campen upp, fortsätter detta så är det fullbokat på rekord tid. Viktigt är att betala in anmälningsavgiften omgående så man säkrar sin plats för dom närmast tiden kommer det att fyllas upp.

Swetec Sommar Academy är unikt för att det är den enda sommarcampen som har ett beprövat koncept i SKRIDSKOÅKNING. Dagge Hockeyskating konceptet har utvecklats att ge dig förståelse i rörelsemönster, balans och energi utförande samt hur man inviker skador.

 

 

Nyheter 2017
Vi kommer ha lite annan indelning på grupperna i mindre grupper, kommer vi bjuda in några instruktörer med elitserie erfarenhet och är 3D tränare utbildning för att ge bästa utbildningen i FYS – IS. Dagge Hockeyskating koncept kommer vara mer integrerat under dessa två veckor så alla elever skall lära sig tekniker för skridskoåkning. V.28 kommer på elitgruppen kommer vi troligen att ha 3 grupper med 10 spelare i varje grupp. Vecka 29 tänker vi ha 4 grupper med ca 12 spelare i varje med special träning för backar resp. forwards.

Välkomna till Skåne!