skip to Main Content

28-29 december erbjuder SWETEC, 2 dagars SKATE PERFORMANCE CAMP.
Pågrund av för få deltagare så gör vi en ändrar av campen den 28-29 december.

Vi erbjuder under ledning av Dagge Wenström att vara med på SKATE Performance Camp. Campen är något utöver det vanliga med tematräning i form av SKATE WITH POWER, klubbteknik samt spelförståelse med SKATING och skridskotester. Vi lyfter olika moment i spelet med skridskoåkningen och klubb/puck. Vi kommer även att fylla din verktygslåda med moderna verktyg och kring ”off ice-träning” med 3D hockey. Vi vill att du som spelare skall förstå mer kring din fysträning för att kunna hålla dig skadefri och för att kunna optimera din hockey. Meningen är att ta med dig kunskap som är lätt att applicera på och utanför isen vid alla givna tillfällen för egen utveckling för att bli stark, snabb och skadefri!

PRIS: ENDAST 1295 SEK FÖR TVÅ DAGAR

CAMPEN ÄR FÖR SPELARE, FÖDDA 2001 – 2009.
ALLT DETTA INGÅR:

  • Dag 1, Swetec anläggning i Kristianstad; innehåller två fyspass med olika 3D övningar för hockey som man kan köra programmet hemma efter campen. (basövningar, smart träning och begränsad utrustning)
  • Dag 2, Hässleholm Ishall innehåller; 4 intensiva ispass med balans, kroppskontroll påverkan, skridskor/klubbkontroll med fallskärmar och dragselar. Videoanalys och skridskotester.

Ge dig möjligheter till att utvecklas och träna bort julmaten, träffa nya vänner och förbereda dig inför vårsäsongen.

BOKA NU!