skip to Main Content

SKATE & SKILLS

29 december erbjuder SWETEC, 1 dagars SKATE & SKILLS CAMP.
Använd Jullovet till att bli bättre i skridskoåkare samt snabbare än dina motståndare!

Vi erbjuder under ledning av Dagge Wenström att vara med på SKATE & SKILLS. Dag Wenström är en av Europas mest meriterade Skatingcoach och fysutvecklare som har varit ansvarig i flera lag i Europa samt tränat toppspelare, såsom exempelvis Daniel Steiner och John Dahlström/Oskarshamn. Tillsammans med övriga instruktörer så utlovas en utmanande och lärorika Camp där du får träna som ett proffs av proffs.

Campen är något utöver det vanliga med tematräning i form av SKATE WITH POWER, klubbteknik samt spelförståelse med SKATING och skridskotester med TAGTIMER. Vi lyfter olika moment i spelet med skridskoåkningen och klubb/puck. Vi kommer även att fylla din verktygslåda med moderna verktyg och kring ”off ice-träning” med 3D hockey. Vi vill att du som spelare skall förstå mer kring din fysträning för att kunna hålla dig skadefri och för att kunna optimera din hockey. Meningen är att ta med dig kunskap som är lätt att applicera på och utanför isen vid alla givna tillfällen för egen utveckling för att bli stark, snabb och skadefri!

PRIS: ENDAST 995 SEK FÖR EN DAG

CAMPEN ÄR FÖR SPELARE, FÖDDA 2003 – 2009.
DETTA INGÅR:

  • 3 intensiva ispass med balans, kroppskontroll påverkan, skridskor/klubbkontroll med fallskärmar och dragselar. Videoanalys och skridskotester.

Ge dig möjligheter till att utvecklas och träna bort julmaten, träffa nya vänner och förbereda dig inför vårsäsongen.

Välkommen till mellandags camp!