skip to Main Content
LÄS OM VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE COVID-19  Vi kämpar på och fortsätter nu göra allt vi kan för att rätta oss till de nya restriktionerna för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna träna säkert och tryggt hos oss under dessa tider som råder. Vi har följande regler gäller dagläger från 1 januari 2021:
  • Avbokning två dygn innan avdrag 250 kr
  • Avbokning mindre 1 dygn, hela avgiften flyttas till annan camp.
  • Håll avstånd och sprita/tvätta händerna direkt vid ankomst och i omklädningsrummet
  • Omklädningsrummet skall vara max 6 i varje.
  • Vid symtom skall man avboka sig.
  • På isen lyssnar man på direktiven och endast individuella övningar.
  • Max antalet är 12 st på stor is på dagcamperna.
Vid frågor maila info@swetechockeey.com Ta hand om varandra! /Team SWETEC

SWETEC kommer att arrangera en UNIK camp med isträningar och matcher. 

28 – 29 december i Hässleholm kör SWETEC en matchcamp där vi tränar på förmiddagarna is och fys och efter lunch startar matcher. En möjlighet att utveckla sig och samtidigt träna spelförståelse och möta nya hockeyvänner att spela med. 

Vi har tänkt oss att ge spelare i närheten och även övriga delar av landet en möjlighet att träna på förmiddagarna och eftermiddag spela matcher i lag.

Vi söker även samarbete med någon klubb i närheten som vill få en del av intäkterna till sitt lag, så om ni har några ledare i er region som vill vara med hålla i bespisning, cafeterian, lagvärd, coacher till lagen eller är intresserad av att sätta ihop ett 04/05 lag eller 06/07 så tveka inte att anmäla detta. Anmäler ni er som ensam deltagare så placerar vi er i ett av lagen.

Vi kommer att ha instruktörer för spelarna och målvakterna som videofilmar och analyserar spelarnas/målvakterna spel & skills som man går igenom på eftermiddagen.

Så vill ni ha allt på en camp ANMÄL ER NU!

POWERED BY:

INFO@SWETECHOCKEY.COM
044 – 24 55 64