skip to Main Content
LÄS OM VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE COVID-19  Vi kämpar på och fortsätter nu göra allt vi kan för att rätta oss till de nya restriktionerna för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna träna säkert och tryggt hos oss under dessa tider som råder. Vi har följande regler gäller dagläger från 1 januari 2021:
  • Avbokning två dygn innan avdrag 250 kr
  • Avbokning mindre 1 dygn, hela avgiften flyttas till annan camp.
  • Håll avstånd och sprita/tvätta händerna direkt vid ankomst och i omklädningsrummet
  • Omklädningsrummet skall vara max 6 i varje.
  • Vid symtom skall man avboka sig.
  • På isen lyssnar man på direktiven och endast individuella övningar.
  • Max antalet är 12 st på stor is på dagcamperna.
Vid frågor maila info@swetechockeey.com Ta hand om varandra! /Team SWETEC

VILKEN HÖJDARE!

I helgen genomförde vi ännu en BACK CAMP, vilket intresse! Häftigt, svåraste positionen i ishockey måste man utbilda sig i. Vi hade 18 spelare från Blekinge, Göteborg, Småland, Danmark och USA.

Första ispasset var anpassat efter nr. skills man behöver som back – SKATING. Vi körde kontroll på skär, vändningar och acceleration, skridsko framåt och bakåt med nya ”snake” för bli snabbar i bakåt åkningen.
Andra ispass, nr.2 som back alltid få passet till bladet. vi gick igenom den moderna tekniken och sedan avslutade vi med tysta skott i rörelse och korta slagskott i rörelse.
Tredje ispasset, spelförståelse i försvarszon med rörlighet och spelet defensiv och offensiv rörelse.

Vi hade gäster som kom till respektive pass, pass2 kom Sebastian som visade bl.a slagskott med en hand och till pass 3 kom en back av rang Martin Nilsson spelat i Kristianstad, Mörrum, Troja och Tingsryd.

Tack alla…
Kör hårt backar!

POWERED BY:

INFO@SWETECHOCKEY.COM
044 – 24 55 64