skip to Main Content
LÄS OM VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE COVID-19  Vi kämpar på och fortsätter nu göra allt vi kan för att rätta oss till de nya restriktionerna för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna träna säkert och tryggt hos oss under dessa tider som råder. Vi har följande regler gäller dagläger från 1 januari 2021:
  • Avbokning två dygn innan avdrag 250 kr
  • Avbokning mindre 1 dygn, hela avgiften flyttas till annan camp.
  • Håll avstånd och sprita/tvätta händerna direkt vid ankomst och i omklädningsrummet
  • Omklädningsrummet skall vara max 6 i varje.
  • Vid symtom skall man avboka sig.
  • På isen lyssnar man på direktiven och endast individuella övningar.
  • Max antalet är 12 st på stor is på dagcamperna.
Vid frågor maila info@swetechockeey.com Ta hand om varandra! /Team SWETEC

I Helgen hade vi Skate & Skott camp med spelare som vill utveckla sina kunskaper. Skapa förståelse om bästa förutsättningar att skapa kraft och rörelseenergi i skridskoåkningen samt förebygga framtida överbelastningsskador är viktigt. Den ”vanliga” inlärningen av skridskotekniken är ofta mer överbelastande pågrund av att den tekniken följer inte rörelseschemat på kroppen. När det gäller skotten, jobbade vi med samma teknik i passningar som tryckskott, ett snabbt och effektivt skott i dagens ishockey. Här gäller det att hålla ”verktyget” rätt för att skapa bästa förutsättningar. Här märker vi många brister i utbildningen från deras klubbar bl.a, man förstår inte ”verktyget” och handtaget. Tänk er en tennisspelare som bara har ett grepp, då kan man inte bli bäst.

Vi är unika och framgångarna säljer sig själv det har vi märkt denna säsongen där flera vunnit SM, VM och även andra framgångar.

Tack alla ledare och spelare för helgen, vi syns i vecka 28 på Academy.

POWERED BY:

INFO@SWETECHOCKEY.COM
044 – 24 55 64