skip to Main Content
LÄS OM VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE COVID-19  Vi kämpar på och fortsätter nu göra allt vi kan för att rätta oss till de nya restriktionerna för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna träna säkert och tryggt hos oss under dessa tider som råder. Vi har följande regler gäller dagläger från 1 januari 2021:
  • Avbokning två dygn innan avdrag 250 kr
  • Avbokning mindre 1 dygn, hela avgiften flyttas till annan camp.
  • Håll avstånd och sprita/tvätta händerna direkt vid ankomst och i omklädningsrummet
  • Omklädningsrummet skall vara max 6 i varje.
  • Vid symtom skall man avboka sig.
  • På isen lyssnar man på direktiven och endast individuella övningar.
  • Max antalet är 12 st på stor is på dagcamperna.
Vid frågor maila info@swetechockeey.com Ta hand om varandra! /Team SWETEC

SWETEC kommer arrangerar utvecklings camper i maj och juni. Med fokus på utmanande övningar och hockey fysträning skall vi ta hockeyn till högre nivå för varje individ målvakter och utespelare.

Vi kommer att hålla camparna i Tyringe på Tyrshov den 24 maj samt 5-6 juni, man kan boka alla eller enskilda. Vi kommer att fokusera på skridskoåkning, passningar samt skott för utespelarna och målvakterna fysträning och teknik utveckling på isen. Fysträningen kommer vara rörlighet, balans, motorik, styrka, spänst och uthållighet.Vi kommer mäta pulsen och ha video analys av en del i träning så ni kan följa med i utvecklingen.

Träna med proffs för utveckling, teamet från SWETEC Academy kommer vara Dag Wenström, Magnus Olsson, Sebastian Wenström och Jessica Bergström samt övriga ledare i SWETEC. Målvakterna kommer coachas av Magnus Garpdal och Thomas Javeblad.

Så vill du utveckla dig till en högre nivå, BOKA NU!

Välkomna!

POWERED BY:

INFO@SWETECHOCKEY.COM
044 – 24 55 64