skip to Main Content
LÄS OM VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE COVID-19  Vi kämpar på och fortsätter nu göra allt vi kan för att rätta oss till de nya restriktionerna för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna träna säkert och tryggt hos oss under dessa tider som råder. Vi har följande regler gäller dagläger från 1 januari 2021:
  • Avbokning två dygn innan avdrag 250 kr
  • Avbokning mindre 1 dygn, hela avgiften flyttas till annan camp.
  • Håll avstånd och sprita/tvätta händerna direkt vid ankomst och i omklädningsrummet
  • Omklädningsrummet skall vara max 6 i varje.
  • Vid symtom skall man avboka sig.
  • På isen lyssnar man på direktiven och endast individuella övningar.
  • Max antalet är 12 st på stor is på dagcamperna.
Vid frågor maila info@swetechockeey.com Ta hand om varandra! /Team SWETEC

pht-onlineTa träningen till nästa nivå för SPELARE OCH TRÄNARE med personlig funktion träning på nätet. Träna med personliga coachen Dag Wenström – pionjär inom hockeybranschen med mer än 20 års erfarenhet. Under åren har han haft framgång med att utveckla spelarna till fysiska kanoner i sin ålder och aldrig skadade, skillnaden är stor mot sina medspelare.

Spelare får en optimal uppbyggnad efter den moderna träningsformen, bygger en uthållig, stark och skadefri spelare, du kompletterar med din lagträning.

Tränare som inte hinner med lägga upp träning till sitt lag eller behöver nya idéer för att utveckla sitt lag så lägger vi upp det efter önskemål.

PHT-online med Dagge är för dig som vill ha struktur i din träning och också vill ha skridskoövningar samt inte har möjligheten att träna hos SWETEC och på så vis få optimala resultat av din träning.

Kostar endast 395:- i månaden.

BOKA NU!

POWERED BY:

INFO@SWETECHOCKEY.COM
044 – 24 55 64