skip to Main Content
LÄS OM VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE COVID-19  Vi kämpar på och fortsätter nu göra allt vi kan för att rätta oss till de nya restriktionerna för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna träna säkert och tryggt hos oss under dessa tider som råder. Vi har följande regler gäller dagläger från 1 januari 2021:
  • Avbokning två dygn innan avdrag 250 kr
  • Avbokning mindre 1 dygn, hela avgiften flyttas till annan camp.
  • Håll avstånd och sprita/tvätta händerna direkt vid ankomst och i omklädningsrummet
  • Omklädningsrummet skall vara max 6 i varje.
  • Vid symtom skall man avboka sig.
  • På isen lyssnar man på direktiven och endast individuella övningar.
  • Max antalet är 12 st på stor is på dagcamperna.
Vid frågor maila info@swetechockeey.com Ta hand om varandra! /Team SWETEC

PLATSER KVAR!

SPEED SKATE CAMP 26-27 MAJ + 3 JUNI
En camp som fokuserar på SKRIDSKOÅKNING efter vårt EGNA koncept med optimal skating. Denna campen kommer göra dig bättre och ha mer förståelse av att skridskorörelsens biomekanik påverkar dig effektivitet samt förebygga höft påverkan.

Vårt fokus kommer ligga på åkteknik, reaktion, explosivitet samt integrerad skridskofys. Ni får träffa proffs instruktörer som jobbar endast med evidens baserad fakta i inlärningen, detta är vi ensamma om i europa.  

Vi håller som vanligt hög kvalitet och intensitet på ispassen, lägger också mycket focus på utvecklingen av optimal hockeyfysen med mycket fakta från vårt egna SWETEC Performance Center i Kristianstad som är i unikt för hockeyutveckling. Fysen kommer lära dig hur du skall träna bättre/effektivare och skadeförebyggande för framtiden samt öka möjligheten för kraftutveckling i skridskoåkningen.

Om man är bokad på SKILLS ELITE CAMP vecka 29, då har du förtur och nersatt PRIS för att öka din utveckling under vecka 29. Inte bokat vecka 29 än? Gör det nu!

Campen kommer innehålla fallskärmar, hastighets & reaktionsmätare på isen och mycket mer. I camperna ingår förutom träning, två mellanmål och större lunchpaket serveras (yoghurt, dryck, sub) samt en Swetec T-shirt. (om man bokar 3 dagar)

BOKA din plats idag, gå till VISA ALLA CAMPER.

Välkomna till något unikt för Swetec

POWERED BY:

INFO@SWETECHOCKEY.COM
044 – 24 55 64