skip to Main Content
LÄS OM VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE COVID-19  Vi kämpar på och fortsätter nu göra allt vi kan för att rätta oss till de nya restriktionerna för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna träna säkert och tryggt hos oss under dessa tider som råder. Vi har följande regler gäller dagläger från 1 januari 2021:
  • Avbokning två dygn innan avdrag 250 kr
  • Avbokning mindre 1 dygn, hela avgiften flyttas till annan camp.
  • Håll avstånd och sprita/tvätta händerna direkt vid ankomst och i omklädningsrummet
  • Omklädningsrummet skall vara max 6 i varje.
  • Vid symtom skall man avboka sig.
  • På isen lyssnar man på direktiven och endast individuella övningar.
  • Max antalet är 12 st på stor is på dagcamperna.
Vid frågor maila info@swetechockeey.com Ta hand om varandra! /Team SWETEC

SKATE & SHOT CAMP 1 -2 juni
FÖR DIG FÖDD 04-09 / TYRSHOV, TYRINGE

Missa inte denna försommar camp med landets proffsigaste instruktörerna som kommer drilla dig både On-ice och Off-ice. Instruktörsteam som kommer att jobba med dig är unika, man följer den röda tråden och är riktigt svetsade för att du skall utvecklas; Dag Wenström, Mikael Lundblad och Magnus Olsson. 

Vår Camp kommer att fokusera på oerhört viktiga saker som du behöver i din ”verktygslåda” som hockeyspelare, nämligen vårt unika koncept för skridskoåkning (läs mer på hemsidan) och en bra skott/klubb-teknik.

Många spelare nöter in mindre bra grunder och tekniker och ofta är det ”gamla” detaljer och som skapar mindre bra rörelse effekter. På vår camp kommer vi att fokusera på att du som spelare lär dig både rätt skridskoteknik efter kroppens rörelseschema samt klubb- och skott-teknik från början via vägledning samt roliga och inspirerande övningar både On-ice och Off-ice. I SWETEC följer vi fakta baserad kunskap och med ledarnas mångåriga utbildningar samt erfarenhet skapar ett fundament av kunskaper för att DU skall kunna prestera på bästa nivå i framtiden.

 

Vi kommer att köra off-ice hockeyfunktion med XTraining Hockeyfit (Se hemsidan www.xhockeyfit.com) Ni har även möjlighet att beställa en programmering på XTraining Hockeyfit med 20% avdrag, Koden skickas ut efter anmälan. Kolla på xhockeyfit.com

Välkomna till våran camp i Tyringe

POWERED BY:

INFO@SWETECHOCKEY.COM
044 – 24 55 64