skip to Main Content

ETT BEPRÖVAT KONCEPT!

Att bli en framgångsrik ishockeyspelare kräver inte endast fokus och strukturerat arbete på isen, utan även en god och sund livsstil. Helheten med bra kost, vila, sömn, intellektuell stimulans och värdegrunder är andra mycket viktiga och grundläggande komponenter. Swetec Hockey Training System bygger på en helhetssyn som ishockeyspelare och person. Tre viktiga ledord; MÄNNISKAN – KONTINUITET – TÅLAMOD.

Lägger grunden för din hockeykarriär
Swetec Hockey är ett svenskt baserat ishockey utvecklings företag sedan 2001, Swetec Fys Training startade 2012 och idag är anläggning på 800 kvm. Vi har mer än 15 års erfarenhet av att utbilda spelarna från nybörjare till pro och vi har spelare från Sverige, Danmark, Norge, Polen, Tyskland, Schweiz, Ryssland, Kanada och USA.

Vi jobbar systematiskt och målmedvetet med att utbilda ishockeyspelare som vill nå sin bästa nivå. Vi erbjuder utbildningar för dig som vill avancera lite snabbare, ta nästa steg i utvecklingen eller ha ett stadigt ishockeyfundament att stå på i framtiden.

Vår filosofi bygger på att kunskapen skall komma från EVIDENS och lära in rätt moment i rätt ordning, att nyckeln till framgång för framtidens hockeyspelare är vilja, en sund livsstil, närvaro, kommunikation, systematik, grundlighet, och detaljmedvetenhet.

Kring just detta handlar SWETEC´s utbildningar om och just det är vad du får ta del av på våra utbildningar.

Vi gissar inte, vi vet!
Hoppas att vi få träffa dig på nästa camp!

56A816D3-B6DD-402F-9140-DF62492B5EBA_1_201_a

Kontakta oss på kontoret

 info@swetechockey.com

+46 (0) 44 – 24 55 64

Estrids väg 7B,
291 65 Kristianstad

Telefontid: Mån – Fre (ej ons) 09.00 – 12.00

Sociala medier

Back To Top