Camper är unika och utvecklade!

Vill du utveckla dig? Gillar du disciplin och ordning?
Då kommer du att trivas på Swetec`s camper! 

SWETEC Hockey driver camper i Sverige och Europa. Våra camper är fokuserade på individuell utveckling av färdigheter och skydda individen i spel.

Camperna bedrivs och leds av SWETEC´s professionella instruktörer, vilka leds av visionen att korrekta instruktioner, rätt övningsval i inlärningen, rätt teknik och riktiga upprepningar ger optimal inlärning. Instruktörerna drivs av innovativa och kreativa metoder och deras pedagogiska förhållningssätt till spelaren är nyckeln till spelarens utveckling.

Efter campen kommer du hem med ökad inspiration och kunskaper som skall leda dig till bra prestationer. Tänk på att det finns inga genvägar, den som vill bli framgångsrik är också den som tränar bäst, sover ordentligt och äter bäst.

ALLTID PÅ SWETEC CAMPER

Vår ambition är att varje camp skall ge varje spelare kunskap som man inte får i sitt lag och inspirera varje individ att ta steg för att utvecklas till sin högsta nivå. Vi vet att många tränarna i sina lag har en svår situation för att lyckas hjälpa spelarna utvecklas varje dag och inte alltid är ”up to date”. På camperna har vi tiden att göra det som tränarna inte hinner med.

SWETEC är ingen klubbträning, hockeyskola eller ”vanlig” hockeycamp, utan en utbildningsläger med proffsinstruktörer!