skip to Main Content
LÄS OM VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE COVID-19  Vi kämpar på och fortsätter nu göra allt vi kan för att rätta oss till de nya restriktionerna för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna träna säkert och tryggt hos oss under dessa tider som råder. Vi har följande regler gäller dagläger från 1 januari 2021:
  • Avbokning två dygn innan avdrag 250 kr
  • Avbokning mindre 1 dygn, hela avgiften flyttas till annan camp.
  • Håll avstånd och sprita/tvätta händerna direkt vid ankomst och i omklädningsrummet
  • Omklädningsrummet skall vara max 6 i varje.
  • Vid symtom skall man avboka sig.
  • På isen lyssnar man på direktiven och endast individuella övningar.
  • Max antalet är 12 st på stor is på dagcamperna.
Vid frågor maila info@swetechockeey.com Ta hand om varandra! /Team SWETEC

Swetec Sommar Academy 2017 ligger nu ute på hemsidan och bokning är öppen.sommaracademy2017

Första dygnet bokades halva campen upp, fortsätter detta så är det fullbokat på rekord tid. Viktigt är att betala in anmälningsavgiften omgående så man säkrar sin plats för dom närmast tiden kommer det att fyllas upp.

Swetec Sommar Academy är unikt för att det är den enda sommarcampen som har ett beprövat koncept i SKRIDSKOÅKNING. Dagge Hockeyskating konceptet har utvecklats att ge dig förståelse i rörelsemönster, balans och energi utförande samt hur man inviker skador.

 

 

Nyheter 2017
Vi kommer ha lite annan indelning på grupperna i mindre grupper, kommer vi bjuda in några instruktörer med elitserie erfarenhet och är 3D tränare utbildning för att ge bästa utbildningen i FYS – IS. Dagge Hockeyskating koncept kommer vara mer integrerat under dessa två veckor så alla elever skall lära sig tekniker för skridskoåkning. V.28 kommer på elitgruppen kommer vi troligen att ha 3 grupper med 10 spelare i varje grupp. Vecka 29 tänker vi ha 4 grupper med ca 12 spelare i varje med special träning för backar resp. forwards.

Välkomna till Skåne!

POWERED BY:

INFO@SWETECHOCKEY.COM
044 – 24 55 64