skip to Main Content
LÄS OM VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE COVID-19  Vi kämpar på och fortsätter nu göra allt vi kan för att rätta oss till de nya restriktionerna för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna träna säkert och tryggt hos oss under dessa tider som råder. Vi har följande regler gäller dagläger från 1 januari 2021:
  • Avbokning två dygn innan avdrag 250 kr
  • Avbokning mindre 1 dygn, hela avgiften flyttas till annan camp.
  • Håll avstånd och sprita/tvätta händerna direkt vid ankomst och i omklädningsrummet
  • Omklädningsrummet skall vara max 6 i varje.
  • Vid symtom skall man avboka sig.
  • På isen lyssnar man på direktiven och endast individuella övningar.
  • Max antalet är 12 st på stor is på dagcamperna.
Vid frågor maila info@swetechockeey.com Ta hand om varandra! /Team SWETEC

NU STARTAR ÅRET HÖJDARE!

På måndag den 9 juli startar SWETEC SUMMER ACADEMY för 17 årets rad, med 8 år i Hässleholm, 3 år i Gislaved och 6:e året i Tyringe.

Detta är alltid året höjdpunkt att få drilla 90 ungdomar från Norge, Danmark, USA och Sverige under två veckor. I år har vi laddat lite extra genom att uppdatera igen vårt utbildningsprogram för att vara i tiden och framtiden.

SUMMER ACADEMY bygger på att utveckla spelaren och deras kunskaper så mycket vi kan samt att spelaren skall få en förståelse och vad syftet är att göra dessa övningar samt träningarna. Detta skall skapa en grund för framtida utveckling och framför allt få en nöjd spelare som lämnar oss efter campen.

Vi vill välkomna PERSONALEN i SWETEC som jobbar hårt varje dag samt spelare/föräldrar som kommer få ett underbart minne för livet.

SWETEC vill tacka våra samarbete partner under SUMMER ACADEMY – TACK!

   

 

 

Vi som producerar SWETEC SUMMER ACADEMY

 

         

POWERED BY:

INFO@SWETECHOCKEY.COM
044 – 24 55 64