skip to Main Content

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

TRIVSEL & ORDNING
Vi ställer krav på ordning, disciplin, ansvar och att alla som deltar har en seriös inställning. Våra värdegrunder är nolltolerans på all form av trakasserier eller utanförskap. Respekt mot vuxna ledare och sina kamrater är A och O. De som anmäler sig till Swetec Summer Academy vill spela ishockey och utvecklas för att bli en bättre ishockeyspelare. Just denna bit är oerhört viktig då det bara är hockey som gäller och inte någon lek eller liknande som många andra camper/ishockeyläger har.

“Ingen saft och kaka läger”

INSKRIVNING & AVSLUTNING
Incheckningen sker på andra våningen (följ skyltar) för Camp 1/Skills är på lördag mellan 13.00 – 14.00. Camp 2/Elite är på söndag kl. 13.00. 

När du skrivit in dig kommer du att träffa dina gruppledare och du får lämna din hockeyutrustning i omklädningsrummet. Efter inskrivningen sker välkomst/informationsmöte i gymnastikhallen för även föräldrar. Därefter samlas alla elever i omklädningsrummet för information.

Avslutning sker enligt schemat i gymnastikhallen av priser, campens kompis mm.

DRYLAND KIT
Alla spelare som bokar innan den 1 april är garanterade ett CCM Dryland Kit som innehåll; Påse, undertröja, shorts och strumpor. Endast ett set per/spelare.

GRUPPINDELNING
Gruppindelning är baserad av kunskapsnivå och ålder, vi har rättigheter att bedöma vilken grupp eleven skall tillhöra för spelarens skall få bästa utmaningen. Vi tar inte hänsyn till klubb, land eller kompisar, utan bästa för spelarns utveckling.

MATEN

LUNCH/MIDDAG
Vi satsar på högsta kvalitet på maten som vi äter på Tyringe Kurhotell, 15 min promenad från Tyrshovs Ishall. Maten är hemlagad med riktiga råvaror efter tallrikmodellen, sallad, bröd och dryck. Allergi skall anmälas vid bokningen.

MELLANMÅL
Vi serverar på förmiddagen frukt till eleverna, eftermiddag får man dryck/mackor i Teorisalen.

VIKTIGT; att varje elev använder vattenflaskan från CCM.

SJUKVÅRD
Vi har sjukgymnast/medicinsk utbildade om någon blir skadad eller är skadad. Mediciner skall uppges till gruppledaren första dagen.

BOENDE
Eftersom campen är ett dagläger ingår inte boende. Vi kan rekommendera olika boende som ni själva bokar. Tips – VAR UTE I TID!

TYRINGE KURHOTELL
Erbjuder vi ett boende med bra pris,  endast 10 minuters gångväg från ishallen.
Tyringe Kurhotell
Sanatorivägen 15
282 31 Tyringe
Tel: +46 (0)451-57770
www.tyringekurhotel.com

MÖLLEGÅRDEN BED&BREAKFAST
Personligt boende med ca 20 min gångväg till ishallen. 10 rum och det ingår frukostbuffé, trådlöst nätverk samt TV på samtliga rum.
Möllergården
Vertygsvägen 7
282 35 Tyringe
Tel: +46 (0)451-51077
www.mollegarden.com

FÖRSÄKRING
Alla deltagare som har B-licens (dvs representerar en förening som ingår i SIF – Sv. ishockeyförbundet) är försäkrade i  Svedea, tel +46 771 160 199. Meddela oss snarast om du saknar B-licens.

BOKNINGREGLER
Vid bokning så godkänner ni bokningsreglerna, vid avbokning se reglerna.

BETALNING
Anmälningsavgiften betalas OMGÅENDE vid bokning via PayPal eller bankgiro 5556-1278/plusgiro 260467-6 (inom 10 dagar), bokningen görs via hemsidan. Restavgiften skickas ut via faktura i april, inbetalning senast den 30 april. 

OBS! Payment from outside Sweden IBAN:SE2295000099602602604676, Swiftadress: (bic) NDEASESS

Swetec hockey

BOKA DIN CAMP NU!

Välj mellan olika camper som passar dig bäst?