skip to Main Content
LÄS OM VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE COVID-19  Vi kämpar på och fortsätter nu göra allt vi kan för att rätta oss till de nya restriktionerna för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna träna säkert och tryggt hos oss under dessa tider som råder. Vi har följande regler gäller dagläger från 1 januari 2021:
  • Avbokning två dygn innan avdrag 250 kr
  • Avbokning mindre 1 dygn, hela avgiften flyttas till annan camp.
  • Håll avstånd och sprita/tvätta händerna direkt vid ankomst och i omklädningsrummet
  • Omklädningsrummet skall vara max 6 i varje.
  • Vid symtom skall man avboka sig.
  • På isen lyssnar man på direktiven och endast individuella övningar.
  • Max antalet är 12 st på stor is på dagcamperna.
Vid frågor maila info@swetechockeey.com Ta hand om varandra! /Team SWETEC

Swetec är ingen klubbträning eller ”vanlig” camp!

Vi är övertygade om att KVALITET slår KVANTITET i utbildning. Upprepning är en nyckelkomponent i utvecklingsprocessen, men rätt teknik är lika viktig. Att följa kroppens sanningar och naturens lagar i inlärningen som gravitation, massa och underlagts krafter så blir det lättare med en effektivare biomekanik och skydda sig i spelet.

Camperna leds av SWETEC´s professionella instruktörer, vilka leds av visionen att korrekta instruktioner, rätt övningsval i inlärningen, rätt teknik och riktiga upprepningar ger optimal inlärning. Instruktörerna drivs av innovativa och kreativa metoder och deras pedagogiska förhållningssätt till spelaren är nyckeln till spelarens utveckling.

Efter campen kommer du hem med ökad inspiration och kunskaper som skall leda dig till bra prestationer. Tänk på att det finns inga genvägar, den som vill bli framgångsrik är också den som tränar bäst, sover ordentligt och äter bäst.

Hoppas att vi ses på nästa camp!
Välkommen!

Kommande camper

ANNONS:

POWERED BY:

INFO@SWETECHOCKEY.COM
044 – 24 55 64