skip to Main Content

Vilken vecka!

JUTUL VINTERFERIE
Vi startade i Norge med jutul vinterferie camp, det var en riktig höjdare. Vi hade ett annat upplägg så 60 spelare fick bra utbildningsdagar. Vi hade 90 min skatingpass, 60 min klubbkontroll och 75 min spelförståelse med förmiddagens övningar. Alexander och jag (Dag) hade en kanon camp, kändes mycket bra och verkligen roligt se hur man försökte att utveckla varje övning för sin egen utveckling. Vi vill att man skulle testa olika alternativ som vi tränade och det gjorde man. TACK JUTUL!

SPORTLOVS SKATING CAMP
Sedan blev nästa stopp i Hässleholm, vilket ledarteam Magnus Olsson utvecklare i KHK, Mig (Dag), Aski från Polen fystränare och skridskotränare samt assistenten Isak. Vi hade även Magnus Garpdal med oss som körde målvaktsvamp samtidigt med oss. Campen hade en inriktning på individen med 10 spelare i varje grupp. Vi ville ha bästa möjligheten för varje spelare.

Körde 75 min sakting på morgonen med inriktning på skills utveckling på ”smalhockey” lära sig att skapa fart på liten yta. 60 min puckkontroll med fart och olika teknik reglering med bladet. nästa pass på 60 min var skridskor, puckkontroll med avslut samt ett pass 60 min hockeyfys. 4 tuffa pass under dagen, vi tycker det var en riktigt häftig camp och samma som i Norge så jobbade vi mycket med att test som tex hoppa förbi motståndare med balans i landningar. Sista dagen gjorde vi internationella skridskotesterna på spelarna som vi gör nästa gång i mars, maj och sommarcampen.
Tack till Garpen Goalie samt Micke.

Tack för en underbar vecka ALLA och hoppas vi syns snart igen.
Vi som vill utvecklas för ishockey…..

Dagge, Alexander, Magnus, Aski, Christel och Isak