skip to Main Content
LÄS OM VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE COVID-19  Vi kämpar på och fortsätter nu göra allt vi kan för att rätta oss till de nya restriktionerna för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna träna säkert och tryggt hos oss under dessa tider som råder. Vi har följande regler gäller dagläger från 1 januari 2021:
  • Avbokning två dygn innan avdrag 250 kr
  • Avbokning mindre 1 dygn, hela avgiften flyttas till annan camp.
  • Håll avstånd och sprita/tvätta händerna direkt vid ankomst och i omklädningsrummet
  • Omklädningsrummet skall vara max 6 i varje.
  • Vid symtom skall man avboka sig.
  • På isen lyssnar man på direktiven och endast individuella övningar.
  • Max antalet är 12 st på stor is på dagcamperna.
Vid frågor maila info@swetechockeey.com Ta hand om varandra! /Team SWETEC

För 12 året i rad samarbetar vi igen med JUTUL IL!

Jutul IL är en klubb utanför Oslo som har 12 år tillbaka haft samarbete med oss, vi har kört deras sportlovs, höstlov och två sista åren även sommarens läger. Utvecklingen är enorm, många spelare har utvecklats och spelar idag i elitklubbar runt om och landslag.

Man startade även förra säsongen en Dagge Hockeyskola där man en gång i veckan kör Dagge övningar till alla spelare som vill ha extra skridskoträning. Vilken succé! och man fortsätter att jobba med oss för utvecklingen av ungdomarna gör att man föder framgångar på ungdoms ishockey.

Även nästa veckas camp är FULLBOKAD 63 spelare och målvakter kommer att drillas av JUTUL´s ledare samt Dagge, Alexander och Rasmus.

Vill ni ha en röd tråd och se långsiktigt ta kontakt med oss så kan vi ge klubben bättre utvecklings möjligheter och ekonomi.
Kontakta Dagge på dagge@swetechockey.com

POWERED BY:

INFO@SWETECHOCKEY.COM
044 – 24 55 64