Skip to content

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmälan är för spelare
Bokningsregler

Lördag 6 juli 2024, kl.13.00,
Lördag den 13 juli 2024, kl.14:30
(Mer info juni)

Tyrshov, Tyringe, Sverige

Spelare födda 2012 – 2009 bredd.

SKILLS  – 7 dagars för 6995 SEK
Dagläger (ink. lunch, middag, mellis, träningskit och vattenflaska)
I priset ingår inte boende 

SKILLS CHALLENGE
Riktar sig till spelare som har ambitioner, vill ha utmaningar, ta ansvar samt kräver ordningsamhet, disciplin och följa Swetec´s värde grunder. 

Vårt fokus är 100% ishockey med individuellt inriktad och fokuserar på att utveckla dina individuella SKILLS. Vi har inga aktiviteter under campen som inte har en tydlig koppling till utveckling. Kravet för campen är bra motoriska rörelser samt utvecklad koordinationsförmågan. Campen följer Swetec utbildningsplan i Akademi programmet.

TIPS: Kom inte till campen otränad, då blir det en plåga. Ni kan boka online träning innan campen via XHOCKEYFIT.

GRUPPERNA

Campen har 2 grupper x 16 deltagare. Vi kommer göra en ”Cute” den 1 april, där 32 spelare kommer med till campen. Säkra din plats innan den 1:april.

 • Ålder 2012 – 2009 bredd
 • 2 x 16 deltagare per/grupp
 • Indelning – MAN BOKAR I SIN ÅLDER, sedan uppdelning – 1. kunskap, 2. ålder

Gruppstorleken hålls för att säkerställa maximal uppmärksamhet åt spelarna, vi ger spelarna eget ansvar och behandlar dom med respekt samt lärdomen att vara disciplinerad. Ledorden är ORDNING och RESPEKT och skall levas upp mot på träningslägret från dag 1 till 6.

LEDARTEAMET

Ledare/instruktörer jobbar som ett team under året och åren. Alla är utbildade i konceptet och erfarna vad SWETEC står för. Proffsiga och leverera hela veckan efter utbildningsplanen. Se teamet – TEAM SWETEC 

SCHEMA

 • Skridskoåkning – tillsammans med IshockeyPT Dag & Sebastian Wenström fokuserar vi 100% på skridskoåkning, ett unikt koncept med evidens baserad kunskap för bästa kroppsrörelserna för kraft och energikontroll som appliceras till matchliknande moment samt istester.
  Passen är 6 st ispass á 75 minuter.
 • Klubb ”skills” – här bygger vi upp såväl puckhantering som nya passningar tekniker för att hantera pucken med ett ökat självförtroende i rörelserna.
  Passen är 6 st ispass á 60-75 minuter.
 • Skate & Skills –  genom att kombinera klubbtekniken med skridskoåkning får du en riktig utmaning, vår ambition att bygga vidare på de kunskaper som förmedlades under campen – skridskoåkning och skapa självförtroende.
  Passen är 5 st ispass á 60-75 minuter.
 • Fys/hockeyfit – här integrera vi den moderna fysträningen med dagens kravbilden för ishockey. Även gör fystester som spänst och 5 – 10 – 5 m med Tagtimer.
  Passen är 6 st ispass á 45 minuter
 • Teori – genomgång av videos och feedback. Passen är 5 st ispass á 45 minuter

KOSTEN/ÅTERHÄMTNING

Kosten satsar vi mycket på med högsta kvalitet, vi har lunch/middag samt mellanmål som vi äter i ishallen (frukt/bröd/smör/ost/skinka). Vi balanserar intaget av rätt kost med högsta kvalitet samt vila i gymnastikhallen mellan passen. Allergier eller annat mathållning måste anmälas vid anmälan.

BOENDE

Super Week är ett dagläget, deltagarna anordnar det själv under campen. Finns boende i Tyringe som Möllegården och Kurhotellet samt andra möjligheter i Hässleholm endast 15 minuter iväg.

CCM-KIT

Alla spelare får ett träningskit från vår samarbete partner CCM HOCKEY SVERIGE som man skall använda under träningslägret. Goodie baggen innehåller: Strumpor, shorts, träningströja, vattenflaska, dekal, namnlapp till hjälmen och något extra. OBS! Om man bokar efter 1 april ej säkert att man får CCM-Kit.

FÅ RESULTATET HEM

Vi erbjuder en extra tjänst under träningslägret. Ni kan få efter lägret  VIDEO – FEEDBACK. Vi ger dig även individuella kommentarer för att fokusera på i framtiden.

Denna tjänsten kostar 399 SEK skall bokas innan campen. Boka via knappen nedan.

Swetec hockey

BOKA DIN CAMP NU!

Välj mellan olika camper som passar dig bäst?