skip to Main Content

Anmälan är för spelare födda 2009 – 2005.

Start – Lördag, kl. 13.00, Slut lördag, 15:00
(Mer info juni)

Tyrshov, Tyringe, Sverige

Spelare födda 2009 – 2005.

SKILLS  – 7 dagars för 6500 SEK
Dagläger (ink. lunch, middag, mellis, träningskit från CCM och vattenflaska)
I priset ingår inte dina resekostnader, boende eller extra tjänsten – FEEDBACK (se längst ned)

CCM SKILLS CHALLENGE är Sveriges bästa sommarutbildning inriktad på SKATE & SKILLS utveckling, individuell ishockeyspecifikt träningsläger utanför säsongen för 10 – 15 åriga ishockeyspelare.

Mest istid och enda träningslägret i Europa med nivåanpassat träning.

INDIVIDUELLT FOKUS!

Träningslägret är till 100% individuellt inriktad och fokuserar på att utveckla dina individuella SKILLS , vi kommer utmana och utveckla dina kunskaper till max samt stärka ditt självförtroende.

För att optimera lägret för spelarna så startar lägret med TESTER på och utanför isen för att fastställa kunskap – fysiska nivån för att se individuella utvecklingsbehovet för spelarna.

Testerna ger ledare/instruktörer en översikt över spelarnas förmågor. Här kan vi dela upp dom i rätt nivå och anpassa skills nivån.

TESTER ON – OFF ICE

Testerna tas fram och genomförs av instruktörerna från Swetec Superb Crossfit. Varje del av testerna ger detaljerad information om spelarnas individuella egenskaper. Feedback ges under campen.

Vi testar Skridskohastighet och spänst  samt snabbhet med Tagtimer.

OPTIMERAD TRÄNING

Proffsig upplägg med ett holistiskt tänkande från kosten, fysen och isen. Kosten satsar vi på och lunch/middag samt mellanmål äter vi i ishallen (frukt/bröd/smör/ost/skinka).

Vi använder oss av olika coachingsverktyg som video, testutrustning för att under övningar ge feedback i realtid till spelarna. Övningar hållas av specialiserade experter för varje specifik färdigheter.

Gruppstorleken hålls lagom stora för att säkerställa maximal uppmärksamhet åt spelarna, vi ger spelarna eget ansvar och behandlar dom med respekt samt lärdomen att vara disciplinerad.

Ledorden är ORDNING och RESPEKT och skall levas upp mot på träningslägret från dag 1 till 7.

ON-ICE 23,5h

Mest istid av alla läger i Europa. Ispassen är snitt 75 min per/pass. Passen är temalagda tester, skating, skills, passningar och skott. Varje del skall tränas och utvecklas.

Ispassen är pedagogiska och tuffa, men vi bygger det på smartnes. Varje isinstruktör följer den röda tråden så vi bygger ihop varje pass. ispassen är välplanerade och bygger vår filosofi.

OFF-ICE 8,5h

Vi har 2 fyspass i snitt om dagen, både i anläggningens gymnastikhall och multihallen bredvid. Programmen bygger på Swetec`s XFIT Hockeyatlet upplägg med vävnadstolerans träning. .

Fyspassen är tuffa, intensiva, smarta och lärorika så det blir ett minne för livet och underbar träningsvärk efter.

TIPS: Kom inte till lägret otränad, då blir det en plåga. Ni kan boka online träning innan campen via knappen nedan.

CCM-KIT

Alla spelare får ett träningskit från vår samarbete partner CCM HOCKEY SVERIGE som man skall använda under träningslägret.

Goodie baggen innehåller: Strumpor, shorts, träningströja, vattenflaska, dekal, namnlapp till hjälmen och något extra.

FÅ RESULTATET HEM

Vi erbjuder en extra tjänst under träningslägret.

Ni kan få efter lägret  VIDEO – TESTRESULTAT. Vi ger dig även individuella kommentarer för att fokusera på i framtiden.

Denna tjänsten kostar 399 SEK skall bokas innan campen. Boka via knappen nedan.