skip to Main Content
LÄS OM VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE COVID-19  Vi kämpar på och fortsätter nu göra allt vi kan för att rätta oss till de nya restriktionerna för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna träna säkert och tryggt hos oss under dessa tider som råder. Vi har följande regler gäller dagläger från 1 januari 2021:
  • Avbokning två dygn innan avdrag 250 kr
  • Avbokning mindre 1 dygn, hela avgiften flyttas till annan camp.
  • Håll avstånd och sprita/tvätta händerna direkt vid ankomst och i omklädningsrummet
  • Omklädningsrummet skall vara max 6 i varje.
  • Vid symtom skall man avboka sig.
  • På isen lyssnar man på direktiven och endast individuella övningar.
  • Max antalet är 12 st på stor is på dagcamperna.
Vid frågor maila info@swetechockeey.com Ta hand om varandra! /Team SWETEC
Namnlöst-3
WHERE SCIENCE
MEETS SKATING

VÅRT UPPDRAG

VÅRT UPPDRAG

Vår målsättning är att vara ledande inom utvecklingen av skridsko och integrerad fysträning. Innovation och kunskap är i vårt DNA – vårt uppdrag är att utnyttja rörelse vetenskap och inlärningstekniker, och att motivera klinterna för att nå nya nivåer med skridsko/skills prestationer samt funktions fys.  Som ett utbildningsföretag skall inlärningen bygga på fakta kunskaper så klienterna alltid får ny kunskap, vi vänder oss till enskilda klienter i ALLA nivåer samt lag och klubbar. 

SWETEC HOCKEY SKATING

SWETEC HOCKEY SKATING

Swetec Hockey Skating är specialiserar sig utnyttja principerna om anatomi, arbetsfysiologi och rörelse biomekanik i våra metoder och program. Vi använder oss av pedagogiska verktyg för att säkra inlärningen inom teknik och för att mäta framsteg, för att ge kunderna verktyg för att lära rörelse ekonomi, skadeförebyggande och att förflytta sig mer effektivt.

VÅRA LEDARE

VÅRA LEDARE

Vårt Team brinner för utveckling och är mycket kvalificerade, energisk och motiverade skridskor och teknik rörelse specialister. Vårt ledarteam består av professionella tekniktränare, skickliga instruktörer, fördetta elever på Swetec samt advekvat utbildade fystränare.
Deras passion, nytänkande och evidens baserade kunskaper är vårt varumärke! Vi bygger allt på verkliga ishockeysituationer och tillhandahåller en förstklassig utvecklingsmiljö.

CAMPKALENDER
KOMMANDE CAMPER
SWETEC SUMMER ACADEMY 2018

XFIT FYSACADEMY

OFFSEASON CAMP ett beprövat koncept off-on ice upplägg som hjälpt spelare i sin elitkarriär tex Simon Edvinsson/SHL, John Dahlström/SHL, Linus…

Shot to score med GarpenGoalie

SHOT TO SCORE den 28 mars samarbetar vi med http://www.garpengoalie.se, vi kommer att ha målvakter för att öka prestationen. Välkomna!

INSTÄLLT 21/2

Söndag den 21/2 kl. 09.00 – 11.00 är INSTÄLLT pågrund av nya pandemin lagen. Tyvärr har vi drabbats igen av…

CCM CHALLENGE VECKA 28

Sommarcampens platser minskar, om du inte är bokad är det dax att boka NU! Nytt upplägg och mycket träning...

VÄLJ DIN UTBILDNING

Anmäl dig till senaste nyheter/info!

VÅRA PARTNERS
ccm_50
winnerheads_70

E-POST   INFO@SWETECHOCKEY.COM                  TELEFON   044 – 24 55 64

POWERED BY:

INFO@SWETECHOCKEY.COM
044 – 24 55 64