skip to Main Content

Välkomna till “SUPER WEEK”!

SUMMER CHALLENGE är Sveriges mest ambitiösa hockeyläger för hög motiverade deltagare som vill investera i sin framtida karriär. Vi jobbar efter LAGOM är sämst och att det är detaljerna som gör helheten! Vi följer Swetec Akademi koncept i inlärning och pedagogiska verktyg med Swetec proffsiga ledarteam.

Vårt mål är att utveckla varje deltagare, att förstå vad som krävs för att bli en högpresterande ishockeyspelare. En utmaning som kräver disciplin och kunskap för veckan.

Vi erbjuder därför 3 ispass om dagen med fokus på skridskoteknik, skills kontroll, spelförståelse och integrerad med 2 fyspass (Xhockeyfit) och ett proffsigt schema.

NYHET FÖR I ÅR!
Vi är enda aktör som även kommer erbjuda PROFILTEST under campen! Tillsammans med Brave Hockey som är enda återförsäljaren i Sverige av den högteknologiska skridskoskenan från BLADETECH. Vi kommer erbjuda profiltester frö gruppen – SKILLS. Mer info snart!

Välkommen till Swetec Challenge!

Skills Challenge

8-15 juli 2023 i Tyringe

Skate & Skills Camp är för superpeppade och motiverade yngre spelare med ambitioner.

Campen är 6 dagars med 1 dag vila, 32 spelare är baserade på ålder/nivå för att ge varje individ bästa utveckling med våra professionella tränares fulla uppmärksamhet.

2 grupper med 16 spelare, födda 2007 bredd – 2011

Elite Challenge

9-15 juli 2023 i Tyringe

Pre-Elite Camp med fokus på prestation, garanterad individuell utveckling.  Spelarna är från U16 elit till SHL, alla delar viljan att utvecklas ytterligare och är seriösa.

Campen är 4 eller 7 dagars, 32 spelare kommer coachas med våra professionella tränare för att prestera I framtiden.

2 grupper med 16 spelare, födda 2006 > Senior