skip to Main Content
LÄS OM VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE COVID-19  Vi kämpar på och fortsätter nu göra allt vi kan för att rätta oss till de nya restriktionerna för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna träna säkert och tryggt hos oss under dessa tider som råder. Vi har följande regler gäller dagläger från 1 januari 2021:
  • Avbokning två dygn innan avdrag 250 kr
  • Avbokning mindre 1 dygn, hela avgiften flyttas till annan camp.
  • Håll avstånd och sprita/tvätta händerna direkt vid ankomst och i omklädningsrummet
  • Omklädningsrummet skall vara max 6 i varje.
  • Vid symtom skall man avboka sig.
  • På isen lyssnar man på direktiven och endast individuella övningar.
  • Max antalet är 12 st på stor is på dagcamperna.
Vid frågor maila info@swetechockeey.com Ta hand om varandra! /Team SWETEC

FYS ACADEMY 2017

Ställer er följande fråga! Vill ni ha framgång eller hoppas du får det?

Vi har sedan 2014 kört denna försäsongs upplägget. Att träna i nuet med moderna träning är viktigt, många föreningar tränar fys med ”gamla” spelare eller föräldrar för att man måste, några har kommit längre men gyminstruktör ofta är det övningar som inte är hockey funktion utan man blandar från andra idrotter, men vi skall vara duktig i HOCKEY ELLER?  Följer man senaste forskningen är det motion inte träning.

Vi erbjuder 3D Hockey funktions träning där vi gör kroppsanalys på spelaren sedan fystester och bygger från varje individs förutsättningar för att bygga i periodesering en stabil grund för framtiden så inte överbelastningar kommer när belastningen ökar. Som ”proffs” tränare kan vi se och hindra att träningen skall bli negativ på kroppsmönstret.

STÄLL INTE KRAV PÅ ERA BARN, NÄR DOM INTE HAR VERTYGEN ATT KUNNA UTFÖRA RÖRELSERNA ELLER FYSIKEN som i tex skridskoåkning. Denna möjligheten har vi, dokumenterad information sedan 2014 finns, detta är vi ensamma om i Sverige.

Välkomna till Fys Academy.

 

POWERED BY:

INFO@SWETECHOCKEY.COM
044 – 24 55 64