Vill eran förening ta nästa steg?

Vi har stor erfarenhet av klubbesök och camper under åren, bl.a har vi varit 13 år i samma klubb JUTUL i Norge och drivit deras lovcamper.

Ett tips är att inleda med en inspirationscamp för hela laget, spelare, personal och föräldrar. Specialträning och en föreläsning om träning, föräldrar och utveckling, kost och sömn ger en bra start med kunskap om vad som krävs för att säsongen ska bli lyckad – för laget, spelaren och föräldrarna.

Camper för lag och föreningar

Har ni önskemål om att driva camper i föreningen? Vi kommer till er. Ni fixar spelarna och isen! Varje säsong arrangerar vi hockeycamps för lag och föreningar som vill lite mer. Allt från uppstartscamper, jul- och sportlovscamper till en dags teknikträning, en helg eller en veckas specialträning.
Vi arrangerar hockeycamper som är roliga och utvecklande för hela laget. Era tränare deltar i den mån de önskar och blir samtidigt utbildade i vår pedagogik.

Ledarutbildning

Samla ihop tränarna så kommer vi till er. Enligt Svenska Ishockeyförbundets tävlingsbestämmelser ska alla tränare i svensk hockey vara utbildade och ha rätt behörighet. Vi vill bidra med de bästa möjligheterna för ditt lags spelarutveckling genom att utbilda ledare och tränare med vår kunskap samt erfarenhet. Vi kan inte ge certifiering, men vi garanterar att ni får nya kunskap och andra infalls vinklar.

INTRESSERAD? Skicka in anmälan till oss!